Girls Empowering Girls

Girls Empowering Girls

Πώς Συμμετέχω

Δράσεις Διατροφής

Δράσεις Εκπαίδευσης

Δράσεις Ιατρικής Φροντίδας

Σας προσκαλούμε να πάρετε κι εσείς μέρος στο Girls Empowering Girls και να αλλάξετε τη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας μαμάς που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα. Η πλειοψηφία των κοριτσιών που στηρίζει το Πρώτα το Παιδί είναι από μονογονεϊκές οικογένειες. Ενισχύοντας τις δράσεις του προγράμματος Girls Empowering Girls, καλύπτετε μια συγκεκριμένη τους ανάγκη, επιτρέποντας στις μητέρες να απαλλαγούν από τα οικονομικά και ψυχολογικά τους βάρη και βοηθώντας τα κορίτσια τους να διακόψουν το φαύλο κύκλο της φτώχειας. Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να ονειρευτούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον!

Αρκούν μονάχα 2 βήματα για να τις ενδυναμώσετε:

1. Επιλέξτε τη δραστηριότητα που θέλετε να καλύψετε

Επιλέξτε τον τομέα που σας ενδιαφέρει (διατροφή, εκπαίδευση, ιατρική φροντίδα) και αναλόγως του ποσού της ενίσχυσης, καλύψτε μια συγκεκριμένη ανάγκη για ένα διάστημα ή εναλλακτικά, υποστηρίξτε συνολικά ένα κορίτσι για ένα χρονικό διάστημα.

2. Διαδώστε το!

Μιλήστε για την πρωτοβουλία Girls Empowering Girls στον κύκλο, τις συναδέλφους και τις συνεργάτιδές σας ώστε να ακολουθήσουν κι άλλες το παράδειγμά σας και κοινοποιήστε στα προφίλ σας τις ειδικές αναρτήσεις του Πρώτα το Παιδί στα social media.

Girls Empowering Girls Διατροφή

Δράσεις Διατροφής

 • Με δωρεά €20, παρέχετε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε ένα κορίτσι για 1 μήνα.
 • Με δωρεά €60, παρέχετε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε ένα κορίτσι για 3 μήνες.
 • Με δωρεά €150, παρέχετε σταθερές αποστολές φρέσκων φρούτων και λαχανικών (όπως μπανάνες, μήλα, αχλάδια, σταφύλι, ντομάτες, αγγούρια, σαλάτες, μπρόκολο, φασολάκια) απευθείας στα σπίτια 2 κοριτσιών για 6 μήνες.
 • Με δωρεά €300, παρέχετε σταθερές αποστολές φρέσκων φρούτων και λαχανικών (όπως μπανάνες, μήλα, αχλάδια, σταφύλι, ντομάτες, αγγούρια, σαλάτες, μπρόκολο, φασολάκια) απευθείας στα σπίτια 2 κοριτσιών για 1 χρόνο.
   
Girls Empowering Girls Εκπαίδευση

Δράσεις Εκπαίδευσης

 • Με δωρεά €30, παρέχετε τα μαθήματα αγγλικών σε ένα κορίτσι δημοτικού για 1 μήνα.
 • Με δωρεά €60, παρέχετε την ψηφιακή εκπαίδευση σε ένα κορίτσι για 1 μήνα .
 • Με δωρεά €150, παρέχετε μια εξωσχολική δραστηριότητα σε ένα κορίτσι για 3 μήνες.
 • Με δωρεά €300, καλύπτετε το κόστος σεμιναρίων επιμόρφωσης & ψηφιακής εκπαίδευσης (σχεδιασμού ιστοσελίδων, Photoshop, Illustrator, digital marketing, ασφάλειας στο διαδίκτυο), περίπου 50 ώρες στο σύνολο, για 3 μαμάδες.
Girls Empowering Girls Ιατρική Φροντίδα

Δράσεις Ιατρικής Φροντίδας

 • Με δωρεά €50, παρέχετε έναν πλήρη παιδιατρικό έλεγχο σε ένα κορίτσι.
 • Με δωρεά €70, παρέχετε έναν πλήρη γυναικολογικό έλεγχο σε μια μητέρα.
 • Με δωρεά €150, παρέχετε έναν πλήρη παιδιατρικό έλεγχο και έναν οδοντιατρικό έλεγχο με τους συνεργάτες ιατρούς μας σε 2 κορίτσια.
 • Με δωρεά €300, παρέχετε συνεδρίες συμβουλευτικής που διενεργούνται σε εβδομαδιαία βάση στα σπίτια των οικογενειών από τον ψυχολόγο του Πρώτα το Παιδί για ένα κορίτσι και τη μαμά της για 3 μήνες.

Με δωρεά €2.000, καλύπτετε όλες τις παροχές σε διατροφή, εκπαίδευση, ιατρική φροντίδα (σταθερές αποστολές τροφίμων στα σπίτια των οικογενειών, μαθήματα Αγγλικών σε τοπικό φροντιστήριο, μία εξωσχολική δραστηριότητα, κάλυψη έκτακτων ιατρικών αναγκών, συνεδρίες συμβουλευτικής σε ένα κορίτσι για 1 ολόκληρο χρόνο.

Στηρίξτε τις μητέρες και τα κορίτσια που υποστηρίζουμε:

Η συνεισφορά σας είναι σημαντική στην προσπάθειά μας να χτίσουμε ένα φωτεινότερο μέλλον για τα κορίτσια και τις μαμάδες που διαβιούν στο όριο της φτώχειας.

Στηρίξτε τις με μια δωρεά μέσω PayPal ή κάρτας ΕΔΩ ή μέσω τραπέζης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα: GR92 0110 1140 0000 1140 0581 226

Τράπεζα Πειραιώς: GR86 0171 0240 0060 2414 7511 068

Alpha Bank: GR71 0140 1720 1720 0200 2012 597

Eurobank: GR61 0260 3490 0008 8020 0641 592

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@protatopaidi.org ή τηλεφωνικά στο 211 333 2365. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να σας παρουσιάσουμε το Πρώτα το Παιδί και το Girls Empowering Girls και να συζητήσουμε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα!